eskoleia_logo_300

Nyhet! Avfallshåndtering

Velkommen til vår landingsside for nyskapende avfallsbeholdere og miljøstasjoner. Vi bringer sammen funksjonalitet, estetikk og universell utforming i dette segmentet for å gi deg de beste løsningene for avfallshåndtering.

Våre avfallsbeholdere er mer enn bare et praktisk verktøy – de representerer et skritt mot en mer bærekraftig fremtid. Med fokus på både form og funksjon, har vi designet produkter som ikke bare gjør avfallshåndtering enklere, men som også beriker miljøet rundt dem.

En viktig del av vår forpliktelse til bærekraft er at våre avfallsbeholdere er 100 % resirkulerbare. Vi tar ansvar for hele livssyklusen til produktene våre, fra produksjon til avhending, og sikrer at vi minimerer vår miljøpåvirkning så mye som mulig.

Ved å produsere i Norge har vi ikke bare kortere leveringstider, men vi kan også opprettholde en høy standard for kvalitet og ha stor fleksibilitet når det gjelder tilpasning av produktene til dine spesifikke behov.

Utforsk vår ferske kolleksjon nedenfor:

Vippen

Vippen

Vippen er designet med fokus på enkel tømming av avfall, synlig merking, og rene flater som forenkler renhold.

Fungerer like godt gulvstående som vegghengt.

Vi hjelper deg med å velge farger i ens- eller tofarget løsning for synlighet av sortering. Dette kombinert med universelt utformet og standardisert sorteringsmerking gjør at avfallshåndteringen blir både effektiv og ser bra ut.

Nebb

Nebb Rett & Nebb Hjørne

Nebb avfallsbeholdere utfordrer formmessig hva som er mulig i konstruksjon med stålplater. Spennende vinkler og fasetter gjør at Nebb står seg godt i alt fra resepsjon til hotell lobby.

Kombiner Nebb Rett & Nebb Hjørne sammen, dette gir mange spennende kombinasjoner. Dette er tilrettelagt med avfallsbeholdernes modulære design. Nebb Rett & Nebb Hjørne gjør seg like godt i rommets hjørner, langs vegg, og som frittstående kombinasjoner.

Nebb Rett & Nebb Hjørne monteres gulvstående og vegghengt.

Rene flater med få synlige sammenføyninger gjør renhold av Nebb Rett & Nebb Hjørne enkelt og effektivt.

Vi hjelper deg med å velge farger i ens- eller tofarget løsning for synlighet av sortering. Velg også blant tette lokk samt forskjellige utforminger på lokkets innkast av avfall. Dette kombinert med universelt utformet og standardisert sorteringsmerking gjør at avfallshåndteringen blir både effektiv og ser flott ut.

Center-Corner

Center / Corner

Kombiner Center og Corner sammen, dette gir mange spennende kombinasjoner. Dette er tilrettelagt med avfallsbeholdernes modulære design. Center og Corner gjør seg like godt i rommets hjørner, langs vegg, og som frittstående kombinasjoner.

Solid rørkonstruksjon gjør Center og Corner til et enkelt valg i røffe miljøer som for eksempel skoler eller kjøpesenteret. Låsbare dører gjør også Center og Corner til et enkelt valg som beholdere til pant eller at avfallet forblir der det skal.

Rene flater med få synlige sammenføyninger gjør renhold av Center & Corner enkelt og effektivt.

Tømming av Center og Corner gjøres lydløst og enkelt, med skinnegående dører.

Vi hjelper deg med å velge farger i ens- eller tofarget løsning for synlighet av sortering. Dette kombinert med universelt utformet og standardisert sorteringsmerking gjør at avfallshåndteringen blir både effektiv og ser bra ut.