Martin Bekkevold

«Martin startet hos oss i Eskoleia barnehage i oktober 2022. Han kom inn med et pågangsmot og en positiv innstilling, og har vært en ressurs på vår avdeling siden dag 1. Han er mottagelig for veiledning og konstruktive tilbakemeldinger, og viser tydelig at han brenner for barnehage-faget med sine gode refleksjoner og innspill i hverdagen. Vi er veldige glade for at Martin kom til akkurat oss»
Thea Auran, Pedagogisk leder

Martin studerte historie ved Universitetet i Agder og fikk noen utfordringer. Han bestemte seg for å flytte tilbake til Kongsvinger og fikk kontakt med NAV.

Dette resulterte i arbeidspraksis på en kafe og her startet han sin arbeidserfaring.

Martin fikk jobb på Power og fortsatte videre på Rema 1000. Han hadde en drøm om å jobbe med mennesker som gjorde at han fullførte teorien til Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Målet var å kunne ta fagbrev innenfor dette yrket.

Martin fikk lærlingplass ved Eskoleia barnehage oktober 2022 og mener selv han har havnet på en bra plass for å få gjennomført sin læretid. Ved å få ansvar og faglige utfordringer, kjenner han seg godt inkludert på arbeidsplassen. Med noe yrkeserfaring fra tidligere mener han nå at han har funnet yrket han ønsker å jobbe med. Ved å ha god støtte både fra NAV, Eskoleia og privat, så føler han seg godt ivaretatt.

Hva har denne sjansen betydd for deg?

– at jeg har en fremtid, fordi jeg får muligheten til å få tatt fagbrevet, og at jeg nå kan få startet livet mitt på alvor.

Thea, Martin og Hege
Thea Auran (Pedagogisk leder), Martin Bekkevold og Hege Devik (Fagopplæringskoordinator)