Eskoleia AS har nylig gjennomført en kundetilfredshetsundersøkelse. Resultatet er gledelig lesing for salgssjef Arne Nilsson og kollegene hans i den tradisjonsrike kvalitetsbedriften.

 – Resultatet er helt i overkant av hva vi hadde håpet på, sier Arne Nilsson, som er begeistret over undersøkelsen.

– Vi har alltid satt kunden i sentrum, og deres oppfatning og forventninger til oss i Eskoleia er derfor svært viktig for oss. I år fikk vi 22 prosent flere respondenter i vår kundeundersøkelse enn året før.

Oppsiktsvekkende gode resultater

Resultatene av årets kundetilfredshetsundersøkelse er oppsiktsvekkende gode. Nærmere 90 prosent av kundene oppgir at totalinntrykket av selskapet er svært godt eller godt.

Ni av 10 vil snakke positivt om bedriften, og 91 prosent vil anbefale produktene og selskapet til andre kunder.

I undersøkelsen har kundene også blitt bedt om å evaluere kvalitet, emballering, fraktløsninger, prisnivå og leveringstid.

– Oppfatningen av kvaliteten på produktene og løsningene har økt betydelig siste år. Vi har åpenbart valgt emballerings- og fraktløsninger som innfrir våre kunders forventninger. I tillegg har vi lagt enda større vekt på å kvalitetssikre våre underleverandører. På kvalitet skal vi være best i markedet, og dette blir bare viktigere og viktigere for våre forhandlere i en tid hvor lønnsomhet er mer avgjørende enn noen gang, sier salgssjefen.

Meget god kundetilfredshet

– Kundene har også vurdert leveringstid. Her må vi nok ta høyde for at koronasituasjonen har spilt en vesentlig rolle og påvirket leveringstidene spesielt, men kundene mener at vi innfrir forventningene på et akseptabelt nivå.  Tross Covid 19-situasjonen evner vi å beholde en meget god kundetilfredshet med et totalinntrykk på solide 5 poeng. Vi har nå fornyet og modernisert vår maskinpark ytterligere og jobber kontinuerlig med forbedring av produkter og løsninger, sier salgssjef Arne Nilsson, som ønsker nye og gamle kunder velkommen til en trygg og inspirerende handel.