Fremtidens Læring

Hvorfor mister vi så mange unge gjennom det ordinære skoleløpet? Hva kan vi gjøre for å tilpasse undervisningen mer til den enkelte? Hvorfor opplever så mange unge å ikke lykkes på skolen? Dette er viktige tema som belyses i Eskoleias seminar om fremtidens læring på Sentrum videregående skole på Kongsvinger, 22. mars 2018.

Med oss denne dagen har vi EINAR RASMUSSEN (kjent fra “Vårt lille land” på TV2), superlæreren fra Nadderud vgs som får oppsiktsvekkende resultater uten bruk av lærebøker.

Fylkesdirektør i Nav Hedmark, HANS PETTER EMILSEN kommer og forteller om hvordan utdanning er veien til jobb.

Medgründer ARE SØBY VINDFALLET i teknologi-selskapet Making View AS brenner for skole og elevers digitale ferdigheter. Han holder et spennende innlegg om hvordan teknologi i skolen – VR Education kan gi nesten ubegrensete muligheter.

Og sist men ikke minst kommer SAMUEL MASSIE (kjent fra bl.a. “Skal vi danse” på TV2). Budskapet hans er enkelt: Kan jeg få det til, så kan alle. Samuel ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem.

PROGRAM

11.00 Registrering, lunsj og mingling

12.00 Velkommen. Erik Nilssen, Eskoleia AS

12.15 Veien til arbeid er gjennom utdanning. Hans   Petter Emilsen, Nav

12.45 Teknologi i skolen. Are Søby Vindfallet, Making View AS

13.30 Mestring og sammenheng. Einar Rasmussen, Nadderud videregående skole

14.15 Er det håp for meg så er det håp for alle. Samuel Massie

15.00 Takk for i dag

Påmelding i e-post til: ann.christin@eskoleia.no. Deltakeravgift kr. 350,- pr. person (inkl. lunsj og servering gjennom dagen) faktureres etterskuddsvis. Meld deg på allerede i dag, det er begrenset antall plasser.

 

INFORMASJON OM FOREDRAGSHOLDERNE

Hans Petter Emilsen er fylkesdirektør i NAV i Hedmark. Han er utdannet jurist og har bred erfaring fra arbeids- og velferdsforvaltningen, blant annet som assisterende fylkestrygdedirektør i Hedmark.

Are Søby Vindfallet er medgründer av teknologiselskapet Making View AS, og idéhaver bak VR Education. Are brenner for skole og elevers digitale ferdigheter.

Matte- og fysikklærer Einar Rasmussen ble sett på som en skoletaper på barne- og ungdomsskolen. Nå er han superlærer med oppsiktsvekkende resultater, uten at noen av elevene hans åpner læreboka i løpet av skoleåret. På 70- og 80-tallet ble Einar Rasmussen verdensmester i kajakk fire ganger. Han vet godt hvordan det er å lykkes, men Einar vet også veldig godt  hvordan det ikke er å være best. På skolen slet han med lese- og skrivevansker  og ble plassert i spesialklassen. Selv i dag gir ordblindheten superlæreren  utfordringer.

Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra Skal Vi Danse. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. I  2014 skrev han boken «Hold fast!». Dette er Samuels egen historie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv. Budskapet hans er enkelt: Kan jeg få det til, så kan alle. Boken er tatt inn som pensumlesing på flere norske skoler.

Meld deg på til: ann.christin@eskoleia.no. Deltakeravgift kr. 350,- pr. person (inkl. lunsj og servering gjennom dagen) faktureres etterskuddsvis. Det er begrenset antall plasser så her er det ikke noe å vente på – meld deg på allerede i dag!

Dato

jan 29 2020
Expired!

Tid

08:00 - 18:00
Kategori
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *