Om jobbfrukt

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom Bama og en landsdekkende gruppe bedrifter som tilrettelegger arbeid for mennesker med ulike yrkeshemninger. Bedriftene som er med i jobbfrukt.no er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder og alle er godkjent av Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribuering. I tillegg har alle som arbeider med jobbfrukt gjennomgått Bamas jobbfruktskole. Jobbfruktskolen gir de ansatte nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene.

Anbefalingen er å spise frukt og grønnsaker fem ganger om dagen.

Ved å tegne et jobbfruktabonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov. Du kan få jobbfruktkurven levert en eller to ganger i uken.

Ved tegning av abonnement får du første kurv gratis!

Hvilke lekre og fristende frukter, bær, nøtter etc du finner i jobbfruktkurven din er ikke tilfeldig. Hver kurv er planlagt god tid i forveien, og er satt sammen for at du skal få et så godt utvalg og en så spennende og variert kurv som mulig. I tillegg til et basissortiment plukker vi alltid ut sesongens beste råvarer, samt at vi topper kurven med de spesialproduktene som til enhver tid er best og lekrest!

Her er noen eksempler på aktuelle jobbfrukt produkter.


Evy Ødegård
Arbeidsleder for jobbfrukt

evy.odegard@eskoleia.no
479 10 730