Designers_2023_landskap

Kom og se våre nyheter på Designers’ Saturday

Vi er stolte av å kunngjøre at Eskoleia AS vil avduke vår nyeste kolleksjon av nyskapende avfallsbeholdere og miljøstasjoner under årets Designers’ Saturday. Bli med oss for å utforske hvordan funksjonalitet, estetikk og universell utforming forenes i dette segmentet.

Vi vil også vise frem oppbevaringsløsninger for beredskap, skole og barnehage. Dato, tid og sted for arrangementet finner du nedenfor. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele vår lidenskap for innovasjon og bærekraft!

🗓️ Dato: 8-9. september
🕒 Tid: Fredag: 09.00-16.00, Lørdag: 09.00-18.00
📍 Sted: Pilestredet 75C

Velkommen til Eskoleia AS på Designers’ Saturday!

Eskoleia_Designers_SoMe3
Eskoleia_Designers_SoMe1
Eskoleia_Designers_SoMe2

Designers’ Saturday er den største og viktigste møteplassen for design- og interiørarkitektur i Norge. For 6000 fagbesøkende og 170 utstillere, er DS inspirasjon, faglig oppdatering, kollegiale- og sosiale møteplasser.

Fredag og lørdag er fagdager, med åpne showrooms og busstransport lørdagen. Søndag er er åpen for alle designinteresserte.

Designers’ Saturday byr på det beste innen møbler, belysning, tekstiler, kjøkken og gulv, møt igjen kollegaer og nye bekjentskaper og få faglig input i form av foredrag og inspirerende panelsamtaler.

Les mer om arrangementet: www.designerssaturday.no