Pulverlakk

PULVERLAKKERING
– lang erfaring, topp kvalitet

Pulverlakk setter farge på din tilværelse. Har du behov for å lakkere noe i stål eller aluminium, så ta kontakt med oss.

Vi har mer enn 30 års erfaring med pulverlakkering, og utfører like gjerne små lakkeringsoppdrag som lakkering av store produktserier, i vårt moderne lakkeringsanlegg.

Vi gjør pulverlakkering enkelt ved at vi organiserer transporten for deg. Vi har nettverk av lastebiler på hele Østlandet. Ta kontakt, så organiserer vi opphenting av det du ønsker å lakkere.

Pulverlakk har unik kvalitet, god værbestandighet og meget gode mekaniske egenskaper. Pulverlakk er en meget miljøvennlig lakkeringsmetode ettersom lakken er fri for alle løsningsmidler, noe som igjen skaper et bedre ytre og indre miljø. ​Pulverlakk er tilgjengelig i et nesten ubegrenset utvalg av farger og teksturer. Har du ønsker om lakkering i spesielle RAL- eller NCS-fargekoder, så skaffer vi til veie dette fra internasjonalt anerkjente lakkprodusenter.

​I vårt anlegg blir produktene kvalitetssikret og kontrollert fra start til slutt. Selve pulverlakkeringen skreddersys etter ditt behov og dine spesifikasjoner.

Vi er kjent i markedet for korte leveringstider for våre faste kunder.

FORDELER – MILJØ

Pulverlakk kan vi si er lakkbransjens svar på det grønne alternativ.

I en tid der kjemikaliehåndtering er i fokus og substitusjon er noe som vi er pålagt å vurdere, så kan vi med trygghet si at her benyttes et lakksystem uten flyktige løsemidler.

Man sparer altså arbeidsmiljøet og har med god renseteknologi mulighet for å gjenvinne slik at svinnet blir lite. Dette er spesielt gunstig ved større serier og kan gi vesentlige kostnadsreduksjoner.

PULVERLAKKERINGSPROSESSEN

Varene transporteres gjennom anlegget på en konvoier. Delene føres inn i en spyletunnel der metalloverflaten «forbehandles». Det kan være alt fra en enkel vask til flere steg med «kjemisk forvandling» av overflaten på metallet.

Delene går inn i en tørkeovn som tørker flatene før de kommer inn i pulverlakkeringskabinen hvor selve påføringen av lakkpulver foregår.

Produktet fortsetter inn i en herdeovn med en temperatur på 200 grader, og produktene må være i herdeovnen i 10 minutter.

Produktene tas av konvoieren, kontrolleres iht. kundens lakkeringsbeskrivelse, pakkes ned og sendes tilbake til kunden.

VÅRE TJENESTER

Pulverlakkering brukes til lakkering av aluminium og stål. Ta kontakt for lakkering av andre metaller.

Vi kan plugge og maskere, hvis det er områder som ikke skal lakkeres. Vi foretar kvalitetskontroll av alt som lakkeres.

Ønsker du at delakkerte produktene skal pakkes på en spesiell måte, så ta kontakt så ordner vi dette.

Vi kan også etter montere og sammenstille produkter etter lakkering, hvis dette er ønskelig.

Vi har egen logistikkløsning som tar seg av opphenting hos våre kunder, samt  sikrer rask og effektiv transport tilbake til deg etter at lakkering er utført.

KONTAKT:

Arne Hagen Konst. salgssjef

arne.hagen@eskoleia.no

416 29 526

Leif Lillberg Formann, pulverlakk

leif.lillberg@eskoleia.no

481 36 207