Eskoleia AS

Eskoleia AS har virksomheter innen flere områder. Vi bistår mennesker med begrensninger i valg av yrke over i arbeid, og har fokus på yrkesrelatert veiledning og utvikling av mennesker. Våre virksomhetsområder bidrar til faglig utvikling og vi er godkjent lærebedrift i 15 fag.

Eskoleia har tradisjoner tilbake til 1912 innen produksjon, og er kjent for å produsere oppbevaringsløsninger i stål. De første garderobeskapene ble produsert allerede på 1960-tallet. I dag tilbyr vi et bredt produktspekter innen oppbevaringsløsninger.

Virksomhetsområdene barnehage, personalutviklingsavdeling, jobbfrukt og produksjon gir et helhetlig og godt tilbud innen arbeidsinkludering.

Les mer om våre avdelinger her:

Eskoleia Barnehage

Eskoleia Arbeid og inkludering

Eskoleia AS – stålproduksjon

Vi er stolte av å ha egen produktutviklingsavdeling og produksjon i eget hus. Vi kan derfor designe og utvikle nye produkter på kort tid.

I tillegg har vi kort leveringstid på våre standard produkter og kan tilby lakkering av alle våre produkter i 24 flotte RAL farger. Skulle ingen av disse fargene passe, lakkerer vi selvfølgelig i andre RAL farger også.

Vi produserer også stålprodukter som underleverandør for andre bedrifter, for eksempel hyllevogner som blir brukt til transport av tekstiler på sykehus, beslag til vinduer og spesialskap til kabel- og energibedrifter.

Våre kjerneverdier

Fokus på fleksibilitet og kvalitet!

Vårt mål er å være en av Nordens beste og mest fleksible produsenter av oppbevaringsprodukter i stål. Alle våre ressurser er samlet i egne lokaler på Kongsvinger i Innlandet, og med egen produktutvikler og produksjon er det kort vei fra idè til virkelighet.

Vi har kort leveringstid på standard garderobeskap, og du kan velge blant 24 flotte RAL farger på dørene.

Inspirasjon og spesialløsninger

Vi er veldig stolte av vår bedrift, og vil gjerne være med på å forme fremtidens produkter innen oppbevaringsløsninger i stål og oppfylle de behov som markedet etterspør. 

Vi arbeider med fokus på nyskaping og kreative løsninger, både internt i bedriften, i samarbeid med våre kunder og ikke minst unge studenter innen design og produktutvikling.

Ta kontakt hvis det er en ide til nyutvikling eller produktforbedring du gjerne vil ha løst. Våre egne produktutviklere og vårt erfarne salgsteam sitter på lange erfaring og mye kompetanse.

Bærekraft og miljø

Eskoleia  har fokus på områder som miljø, sosiale, kulturelle og økonomiske spørsmål.

Alle våre stålprodukter blir produsert i Norge og kan resirkuleres – og vi har derfor god kontroll på alle prosesser.

Vi tenker at våre produkter er billigst over tid: Kortreiste, lett å komplementere og holdbare.